Kashmir Indepth
Kashmir

๐™’๐™š๐™–๐™ฉ๐™๐™š๐™ง ๐™๐™ฅ๐™™๐™–๐™ฉ๐™š ๐™…&๐™†

Overcast with thunderstorm in plains of Jmu, partly cloudy in Kashmir & hilly area of Jmu. ๐™๐™ค๐™ง๐™š๐™˜๐™–๐™จ๐™ฉ ๐™›๐™ค๐™ง ๐™ฃ๐™ญ๐™ฉ 24hrs: Light to Moderate Rain with isolated heavy shower in plains of Jmu during nxt 2-3 hrs. and occasional light rain at scattered places of Kashmir during nxt 12 hrs. and partly to generally cloudy during night time. ๐™Š๐™ช๐™ฉ๐™ก๐™ค๐™ค๐™  ๐™›๐™ค๐™ง ๐™จ๐™ช๐™—๐™จ๐™š๐™ฆ๐™ช๐™š๐™ฃ๐™ฉ 5 ๐™™๐™–๐™ฎ๐™จ: Scattered to fairly widespread Rain in plains of Jmuย  mainly during morning hrs. and scattered Light to Moderate Rain in Kashmir on 8-9th(60-70% chance). ๐˜ผ๐™™๐™ซ๐™ž๐™จ๐™ค๐™ง๐™ฎ: Rain on upper catchments when combined with river, stream often generate Flash Flood, Mudslide, Landslide etc. Pls. Stay updated / cautious and stay away from fast running streams, especially during rainy period. This is an Advisory for general public &all concerned & NOT a Warning.ย ย ย ย ย ย ย ย ย ย ย ย ย ย ย ย ย ย ย ย ย ย ย ย ย ย ย ย ย  ๐™ˆ๐™€๐™ ๐˜พ๐™€๐™‰๐™๐™๐™€ ๐™Ž๐™๐™„๐™‰๐˜ผ๐™‚๐˜ผ๐™.ย 

Related posts

President Municipal Council Anantnag awarded for his fight against COVID-19

Kashmir Indepth

(COVID-19): Govt to impose huge fine, or six month jail for lockdown violators’

Kashmir Indepth

Eight of 10 administrative officers ignored in induction in KAS ย 

Kashmir Indepth

2 JKAS Officers Posted Members Of J&K Services Selection Board

Ankit Sharma

After public resentment, Shah Faesal seeks donations to float a new party

Kashmir Indepth

Restrictions on internet eased gradually: Adv Bhatnagar

Kashmir Indepth

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy